TABLOUL UNEI DRAME NAȚIONALE

de Dana Chera
TABLOUL UNEI DRAME NATIONALE

– Mai puțin de 10 polițiști la Antidrog, într-un oraș cu peste 160 de mii de oameni.
– Părinți care se opun testării copiilor la școală, ca să se afle daca au consumat sau nu substanțe interzise.
– Școală… care nu face prevenție DELOC sau, dacă o face pe ici pe colo, demersul este unul anost, fără de impact pentru elevi.
– Profesori care, de frica stigmatizării, refuză să iasă din zona de negare a fenomenului. Ai mei, nu! Noi, nu! Aici, în niciun caz!
– Doctor: cei care consumă marijuana înainte de 18 ani riscă de până la „7 ori mai mult să dezvolte o tulburare de consum de canabis decât adulții.” ADICĂ în pas alergător spre DEPENDENȚĂ!
– Riscul dependenței de iarbă:

„1. Complicații pulmonare
2. Complicații cardiace
3. Slăbirea sistemului imunitar
4. Probleme de învățare
5. Paranoia
6. Halucinații
7. Depresie, anxietate
8. Gânduri suicidare”

(Ionuț Fronea, Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC). SURSA: doc.ro

– Propunere legislativă care prevede ca deținerea de canabis, în limita a 3 grame, pentru consum propriu, să constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 de lei, și nu cu ani de închisoare. (Sursa: Libertatea)

Sunt revoltată. Magistrați și politiști infiltrați in retelele de trafic de stupefiante spun că situația este de o gravitate greu de cuprins. Și România, oficial, vrea legi… relaxate. După modele pe care le adoptă pe bucăți, fără noimă, pentru că sunt cool. Eu sper să nu ne trezim… recreațional… pe lumea cealaltă!

A, am văzut că se poartă „să nu ne facem că nu am încălcat legea”, vezi adepții „procedeului Horodniceanu”. Eu nu m-am atins de droguri niciodată în viața mea. Ceea ce vă recomand și vouă, dragii mei!

Ați putea citi, de asemenea