Stați!

de Dana Chera

Sunt frumoase fotografiile și am ținut să le impart cu dvs. Sensul pentru care postez mesajul acesta este simplu: mi-aș dori ca în perioada asta să vă dați timp să înțelegeți vorbele pe care le auziți. Și imaginile pe care le vedeți. Să stați înainte de a vă speria, înainte de a judeca, mai cu seamă. Doar ce vă bucură sufletul luați ca atare!

Aveți în față două imagini. Doar două. Cu ele o minte bolnavă, și câte asemenea minți sunt!, ar putea face povești de necitit.

Eu vă dau un exemplu simplu, inofensiv: pot să spun că am luat albina din iarbă să mă joc cu ea sau pot să spun că am luat-o din bătaia pașilor, salvând-o!, și am redat-o mediului în care ea jubilează!

In funcție de cum vreau să mă percepeți și de ce sentimente doresc să stârnesc.

Dragii mei, e o perioadă în care informația este sufocantă, titlurile, cele mai multe, catastrofice. Imaginile, extrem de puternice. Manipulările sunt ușor de făcut căci marfa este din belșug și nevoia noastră de a devora știrile, uriașă. Dați-vă timp! Nu vă lasați luați de turbionul emoțional. O stare psihică proastă e teren bun pentru îmbolnăvire. Priviți înauntru. Sufletul ȘTIE CE TREBUIE SĂ SIMTĂ. Dați-i forță.

Și stați! In voi! În casă! În viață!

Ați putea citi, de asemenea